Antena Căutare

Maria Roman, ținuta elegantă la ceas de seară. Cum s-a pozat fosta concurentă Mireasa

Maria Roman este una dintre cele mai urmărite concurente din sezonul 4 Mireasa. Aceasta a câștigat marele premiu al competiției alături de Liviu, dar ulterior au divorțat.

Maria Roman, ținuta elegantă la ceas de seară. Cum s-a pozat fosta concurentă Mireasa
Maria Roman, încă Olteanu, este asistentă într-un cabinet stomatologic din Maramureș și are 27 de ani | Antena 1

Acum, tânăra este din ce în ce mai prezentă pe rețelele sociale și își etalează cele mai frumoase ținute. Tânăra se poate mândri cu un trup de invidiat. Aceasta a apelat recent la un implant mamar, iar acum își pune bustul în evidență cu bluze decoltate.

Maria Roman, ținuta elegantă la ceas de seară

Maria de la Mireasa sezon 3 este una dintre cele mai atrăgătoare și apreciate concurente din istoria show-ului matrimonial. Tânăra s-a operat în Turcia la nas și la bust, iar acum își încântă fanii cu apariții surprinzătoare.


INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările


Maria este în plin proces de divorț cu Liviu, iar acuzațiile pe care aceasta i le aduce sunt destul de grave. De altfel, femeia a mai declarat și că ea a încercat în repetate rânduri să salveze căsnicia, dar că după încasarea premiului, Liviu i-ar fi spus să plece definitiv. Liviu Olteanu, soțul Mariei Roman, mireasa celui de-al treilea sezon al emisiunii cu același nume, a dezmințit acuzațiile aduse de soția sa, cu care este în prezent în mijlocul divorțului.

Invitat în emisiunea Acces Direct, la rândul său, Liviu Olteanu a dezmințit toate acuzațiile aduse de viitoarea fostă soție, spunând că pe el îl știe multă lume și că nu a fost violent niciodată cu nimeni, mai puțin cu ea.

Totodată, el a precizat că a avut același comportament față de ea cum l-a avut și pe parcursul emisiunii.

Cine este Maria, fosta concurentă de la Mireasa sezon 3

Maria Roman, încă Olteanu, este asistentă într-un cabinet stomatologic din Maramureș și are 27 de ani. Concurenta spunea, la începutul sezonului 3, că se consideră o femeie pretențioasă.

„Am 26 de ani și vin din Maramureș. Sunt asistentă la un cabinet stomatologic. O cunoștință mi-a spus despre emisiune și m-a întrebat dacă mi-aș dori să particip”, a spus Maria la intrarea în competiția Mireasa.

Ea spunea că este pregătită să se căsătorească și să aibă copii. Despre viitorul soț spunea că i-ar plăcea să fie înalt, pentru că ea are 1.70 și e deranjant dacă bărbatul e mai mic la înălțime decât ea. Acesta ar trebui să fie îngrijit, îi plac mai mult bruneții, dar nu excludea nici șatenii.

Mireasa 2022, sezonul 5. Ce fată a fost eliminată din competiție și cine sunt favoriții publicului... Mireasa 2022, sezonul 5. Gabriela Cristea prezintă azi emisiunea Mireasa. Cum a apărut îmbrăcată în emisia live...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x