Antena Căutare

Mihai a luat o decizie în privința Claudiei. De ce e sceptic în privința unei relații cu Ștefania

Hotărât să o cucerească pe Claudia, Mihai s-a lovit de refuzurile repetate ale fetei. Cu toate acestea, nici măcar interesul pe care Ștefania i l-a arătat nu l-a făcut să se reorienteze.

Claudia de la Mireasa, captura TV dupa ce Mihai a declarat ca nu mai incearca sa o cucereasca
Claudia este hotărâtă și nu vrea să formeze un cuplu cu Mihai | Captura TV

Acum, băiatul a decis să se retragă din cursa pentru inima Claudiei și regretă faptul că nu i-a oferit o șansă celeilalte concurente.

”Pentru mine a fost finalizată de când am vorbit în grădină. După aceea mi-a dat puțin foc cu ironiile alea, când am ieșit noi, dar treaba era finalizată.

(...) M-am gândit și la faza din bucătărie, iar mi-a dat-o ca să am eu regrete. Mi-a dat-o direct în orgoliu, știi?! I-am zis ieri și pe live: eu am stat după tine cu toate motivele puerile (...) ca să o aud după aceea că dacă voiai făceai”, a spus Mihai într-o discuție cu Cătălin.

El a precizat că acum nu se mai consideră demn de Ștefania: ”Ea îmi lua apărarea și eu eram un laș.”

Mai multe detalii vezi în videoclipul următor:

Ionuț a plecat din casa ”Mireasa”. Care este motivul și ce se întâmplă cu doamna Ermina... (P) NovaHouse - magazinul online cu produse home & deco pentru casa ta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x