Antena Căutare

Mireasa 2020, sezon 2. Andra și David, ceartă în direct

După cearta dintre Andra și Ștefania, David a spus ceva care a deramjat-o atât de mult. 

Potrivit spuselor lui David, el și Andra nu mai formează un cuplu Galerie
Andra și David au luat o decizie radicală în ceea ce privește relația lor | Antena 1

Cei doi s-au certat, iar în direct când emisiunea a fost reluată, tensiunea dintre ei a fost atât de mare încât și-au aruncat cuvinte grele. Potrivit spuselor lui David, el și Andra nu mai formează un cuplu, nu se potrivesc și nu mai pot continua relația.

Andra a declarat că vrea să iasă din emisiune în gală, iar David a cerut să fie și el eliminat. Concurentul a decis că nu mai vrea un cuplu cu Andra pentru că ea nu o susține niciodată de el.

Cei doi au luat decizii la nervi, iar Simona Gherghe i-a sfătuit să nu facă niciodată acest lucru. Cu toate acestea, David a spus că ei nu mai formează un cuplu și că își doresc să iasă din competiție.

Andra, pe de altă parte, a declarat că dacă este eliminată în gala de sâmbătă, ea îl va aștepta pe David afară ca să-și vadă mai departe de relația lor.

Cum a cerut-o David în căsătorie pe Andra

David a pus la punct o cină romantică în cele mai mici detalii. Toți concurenții i-au implicat, iar Andra și David au avut parte de momente cu adevărat speciale.

În timpul cinei romantice, Andra și David și-au spus de multe ori cât de mult se iubesc. Cei doi și-au promis că nu vor uita niciodată aniversarea celor trei luni de relație.

Mai apoi, David a pus la punct o farsă și a ceru-o pe Andra în căsătorie în direct.

Andra a avut parte de surpriză după surpriză și abia și-a putut stăpâni lacrimile. Chiar și atunci când au fost difuzate imagini de la cina celor doi, Andra a plâns. Mama concurentei a sunat în direct și i-a felicitat pe cei doi pentru relația frumoasă pe care o au.

Mireasa 2020, sezon 2. Oglinda, mărul discordiei dintre Andra și Ștefania... Mireasa 2020, sezon 2. Mihai, reproșuri la adresa Claudiei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x