Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 4. Ionuț susține că el și Adelina au avut o discuție codificată. Ce i-ar fi propus

Ionuț și Adelina ar fi avut o discuție fără camere, care a continuat cu una codificată. El susține că fata de la Mireasa sezon 4 i-ar fi propus să facă un cuplu de complezență.

colaj de imagini cu ionut si adelina de la mireasa sezon 4 Galerie
Ionuț și Adelina ar fi avut o discuție fără camere, care a continuat cu una codificată. El susține că fata de la Mireasa sezon 4 i-ar fi propus să facă un cuplu de complezență | Antena 1

Aflat în casa băieților, Ionuț i-a mărturisit lui Victor că a avut o discuție codificată cu Adelina.

”Am mulți susținători. Hai să facem un cuplu ca să nu câștige Alex. De asta a fugit de lângă mine că eu nu am acceptat. Când a venit, am urcat sus și mi-a zis ”m-ai rămâne valabilă”? Ar face orice să nu câștige Alex. Mi-a zis că i-am dezamăgit susținătorii și că trebuie să faci multe”, a spus Ionuț într-o discuție cu Victor.

Ce spune Adelina despre acuzațiile aduse de Ionuț

”Eu am și spus de nenumărate ori că mi-a spus ceea ce ați văzut pe material. Adelina ar face orice, e părerea mea. Asta mi-a spus și referitor la cuplul lor, cred că s-a întors ca să nu câștige Alex”, a mai adăugat ea.

”Acum de ce minți? Dacă aveam un plan, făceam un cuplu cu el. Nu o să mă căsătoresc aici, anunț asta, să se știe. Nu mă interesează competiția. E foarte repede. Am spus că mă reîntorc dacă va fi cazul. Dacă se prelungea emisiunea... M-am întors nu să mă grăbesc”, a afirmat și Adelina.

”Am încercat să fiu imparțial, nu mă deranjează ce se vorbește. Nu cred să fi fost ceva. Ea mi-ar fi dat ceva de înțeles că e așa”, a adăugat și Seba.

Mireasa 2021, sezon 4. Ion și Raluca au petrecut o noapte la hotel după ce s-au logodit. Primele concluzii... Mireasa 2021, sezon 4. Seba și Adelina, în impas? Concurenta: ”Nu mai merg la Botoșani”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x