Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 3. Care e adevărata părere a lui Valentin despre Izabela

Valentin a spus ce crede cu adevărat despre Izabela. A uitat de cuvintele frumoase pe care i le-a adresat la întâlnire, iar concurenta a izbucnit în lacrimi.

Care e adevărata părere a lui Valentin despre Izabela Galerie
Valentin a fost primul băiat care și-a spus părerea despre Izabela | Antena 1

După ce Simona Gherghe i-a rugat pe băieți să aleagă dintre Izabela și Maria pentru o cină în casa băieților, fiecare dintre concurenți a început să-și spună părerea.

Valentin a fost primul care și-a spus părerea despre Izabela. Acesta a spus că este genul de femeie care îl sperie pentru că poate să joace pe foarte multe niveluri. După ce la întâlnire i-a adresat numai cuvinte frumoase, în fața băieților a spus că există o doză de neadevăra în ceea ce o privește.

Care e adevărata părere a lui Valentin despre Izabela

"Pare că se pricepe să se prefacă și ascunde ceva. Dincolo de ce se vede drăguț la televizor, eu analizez alte lucruri."

Marian a spus că o cunoaște pe Mraia și că o dorește pentru cină pe Iza, dar Valentin a ținut să-i spună sus și tare care este părerea lui despre concurenta care e detectiv particular.

Valentin a mai spus despre Izabela că e "ultra-flirtuoasă" cu toți și că nu e ceea ce pare.

Izabela a izbucnit în lacrimi pe parcursul materialul și nu a dorit să vorbească despre acest subiect. După pauza de publicitate, Iza a spus că îi pare rău că a fost atât de deschisă în fața lui și că a fost foarte afectată de cuvintele lui.

Valentin și Izabela au discutat după pauza de publicitate și au spus că prima întâlnire dintre ei a fost foarte frumoasă, dar că acum totul s-a distrus.

Mireasa 2021, sezonul 3. Povestea de viață a Izabelei. Ce crede cu adevărat despre bărbați... Mireasa 2021, sezonul 3. Fetele au dat frâu liber cuvintelor și nu s-au abținut la adresa Mariei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x