Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Andrei, ”îngenunchiat” de vorbele mamei sale. A plecat capul când a auzit ce a spus despre Larisa și Dana

Doamna Mioara de la Mireasa sezon 5 continuă să fie supărată pe Larisa. După ce a discutat cu Andrei, care a rugat-o să depășească discuțiile, ea a mers în baie și a folosit alți termeni neplăcuți la adresa fetei.

andrei cu capul plecat sta langa doamna mioara Galerie
Doamna Mioara de la Mireasa sezon 5 continuă să fie supărată pe Larisa. După ce a discutat cu Andrei, care a rugat-o să depășească discuțiile, ea a mers în baie și a folosit alți termeni neplăcuți la adresa fetei. | Antena 1

Aflată în baie, doamna Mioara a făcut abstracție de camere și de microfoane și a vorbit singură. Mama lui Andrei a jignit-o pe doamna Dana, însă nu a uitat-o nici pe Larisa, care crede că este pionul mamei lui Leo.

”Îți place de ciuma de Larisa... M-am săturat să fiu amuzamentul la o ciumă și la una care e sac umpluc u paie și cu cu gușa până la pământ, care nu mănâncă, ține și ea cură de slăbit, să slăbească și rămâne aceeași.”, a zis doamna Mioara în baie.

Andrei, dezamăgit de reacția mamei lui

După ce materialul a fost difuzat, Andrei a simțit nevoia să-și ceară scuze în numele mamei sale. El a rugat-o să se controleze și să nu mai jignească.

”Vreau să-mi cer scuze în numele mamei. Nu e frumos să aduci jigniri în continuare. Te-aș ruga frumos, ca băiat al tău, să le ceri scuze și să oprim circul aici.”, a zis Andrei, vizibil afectat, în live.

Tânărul a ținut capul plecat cât timp auzea cum mama lui le jignea pe Larisa și doamna Dana, chiar după ce el a rugat-o să înceteze și să se delimiteze de tensiunile dintre ei.

Totuși, doamna Mioara nu a putut să-și ascundă adevăratele trăiri și a readus în discuție faptul că ea a fost nevoită să se mute cu tot cu haine.

Larisa s-a enervat și i-a spus doamnei Mioara că nu are bun simț, lucru care a făcut să inflameze și mai tare spiritele.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa 2022, sezon 5. Sabrina și Perneș i-au dat detalii Larisei despre noaptea petrecută fără camere... Mireasa 2022, sezon 5. Cum arată și cine e Răzvan, noul concurent...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x