Antena Căutare

Mireasa sezon 6. Ce le-a povestit Valentin băieților despre noaptea la hotel. Gabriela a zis că se simte rușinată

După ce a câștigat task-ul cabinei telefonice, Gabriela a primit cadou o noapte la hotel alături de Valentin. Cei doi s-au bucurat de momente romantice împreună.

Mireasa sezon 6. Ce le-a povestit Valentin băieților despre noaptea la hotel. Gabriela a zis că se simte rușinată Galerie
Ce le-a povestit Valentin băieților despre noaptea la hotel | Antena 1

Atunci când s-a întors în casă, Gabriela a spus că a meritat să stea atât de mult în cabină și că potrivirea dintre ei este maximă.

Ce le-a povestit Valentin băieților despre noaptea la hotel

Concurenta i-a mai spus mamei lui Valentin că sunt șanse foarte mari să îi dăruiască un nepoțel și că poate ar trebui să facă un test de sarcină.

Valentin, a dat și el detalii băieților despre seara la hotel alături de iubita lui. Acesta a spus că a murit doar 2 ore și că e pregătit să se însoare. De asemenea, concurentul a spus că nu s-au uitat deloc la televizor și că nici nu au vorbit prea mult.

Întrebat dacă s-au iubit intens, Valetin a spus că totul a fost genial și că a fost cel mai tare premiu pentru cuplul lor.

”A fost cea mai frumoasă noapte. A fost exact așa cum îmi doream. O să fie soțul meu pentru totdeauna”, a spus Gabriela.

Valentin, stânjenit de detaliile date de Gabriela

După ce a ajuns în casa Mireasa sezon 6, Gabriela a mers direct în bucătărie. Acolo se afla și Raluca, pe care a îmbrățișat-o și i-a urat ”La mulți ani”.

Fata le-a povestit că a fost o conexiune diferită și că a meritat să stea 10 ore în picioare. ”Potrivire maximă. Nu știu, sunt șanse foarte mari. Trebuie să-mi iau un test. Îmi e cam frică”, a afirmat Gabriela.

”A fost foarte foarte frumos, cred că oricine ar fi fost ar fi fost la fel. Da, am și vorbit. Am vorbit, am stat împreună, na. Sincer nu au fost foarte multe lucruri pe care nu le-am spus aici. Nu am avut nelămuriri. Pur și simplu despre ce vom face pe viitor.”, a declarat și Valentin despre noaptea fără camere, vizibil stânjenit de faptul că fata a povestit detalii despre orele de la hotel.

Mireasa sezonul 6. Damaris a îmbrăcat rochia de mireasă! Tânăra face spectacol în fața aparatului de fotografiat... Mireasa 2022, sezonul 5. Ce afacere și-a deschis Yana după ce s-a mutat la Andrei, la Bacău. Cum o susține bărbatul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x