Antena Căutare

Mireasa sezon 9, 17 mai 2024. Andrada a cerut un mesaj din partea fostei iubite a lui Cristian. Ce i-a transmis Antoniei

Antonia a privit în gala Mireasa de pe 17 mai 2024 un mesaj venit din partea Andradei. Tânăra i-a cerut fostei iubite a lui Cristian să confirme faptul că ele nu au conversat într-un live despre Antonia și Cristian.

Colaj cu Andrada, Antonia și Cristian Galerie
Andrada a primit un mesaj din partea fostei iubite a lui Cristian | Antena 1

După intervenția telefonică de la Capricii, Andrada a mai trimis un mesaj vocal în care a spus: „Și mai are și permisul suspendat pentru că a fost prinsă drogată”. Antonia a spus că are permisul suspendat pentru că a făcut un accident de mașină.

Andrada a apărut în online, promovând un mesaj al fostei iubite a lui Cristian. Maria, fosta iubită a lui Cristian, a spus că nu a luat legătura cu Andrada în live pentru a-i „bârfi” pe Cristian și Antonia.

Ce a spus fosta iubită a lui Cristian despre Antonia

„Vreau să confirm două lucruri foarte simple. Nu am fost contactată niciodată și nu am avut nicio legătură cu Andrada. Mă adresez fetiței ăleia, Antonia! Să se calmeze! Nu am atacat-o nicio secundă. Am făcut video pentru Cristian Marinescu și familia Marinescu. Nimic mai mult, așa că să se potolească, nu mă interesează de ea!”, a spus fosta iubită a lui Cristian, într-un mesaj vocal trimis Andradei, fosta concurentă a sezonului 9 Mireasa.

Antonia a plâns în timp ce ascultă sfaturile doamnei Daniela.

„Nici nu înțeleg circul ăsta. Regret foarte mult că am considerat-o apropiată și am încercat să o acopăr cu orice. Știam și de bulimia ei, știam de toate. De la începutul emisiunii îl plăcea pe Cristian. Și când era cu Valentin. Dacă tot vrea să joace rolul victimizării să zică adevărul: De ce a intrat în casa Mireasa și care au fost scopurile ei: să se vindece de dependența pe care o are. (n.r. Andrada susține că Antonia ar fi dependentă de substanțe interzise). Costurile sunt prea mari la centre de dezintoxicare. N-o spun eu, a spus-o ea la hotel. Cu câteva ore înainte de a veni la hotel s-a despărțit de fostul ei iubit. Sâmbătă seara a fost în club și nu a fost singură. Dacă Antonia vrea să continuăm, putem să continuăm”, a spus Andrada la Mireasa, Capriciile Iubirii.

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi au pășit la începutul sezonului în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa sezon 9, 17 mai 2024. Cristian i-a acuzat pe Albert și Valentin că au vorbit prin semne despre el... Mireasa sezon 9, 17 mai 2024. Cine intră în cursa de eliminare alături de Cristian. Mama Săptămânii a decis...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x