Antena Căutare

Mireasa sezon 9, 17 mai 2024. Rezultatul cursei de eliminare dintre Adriana, Natalia, Ionela și Ștefan

În cursa de eliminare care a fost valabilă până în gala de pe 17 mai 2024 de la Mireasa s-au aflat 4 concurenți: Adriana, Natalia, Ionela și Ștefan. Simona Gherghe a anunțat rezultatul!

Colaj cu Natalia, Ștefan, Ionela și Adriana Galerie
Simona Gherghe a anunțat rezultatul cursei de eliminare dintre Adriana, Natalia, Ionela și Ștefan | Antena 1

Inițial, la cursa de eliminare s-au aflat doar cele 3 fete. Cursa a fost resetată luni, după ce la petrecere Ștefan a încălcat regulamentul casei Mireasa, încercând să fenteze camerele și lavalierele cu iubita lui. Maria a fost supărată pentru că Iuliana a ciocnit un pahar de șampanie cu iubitul ei, și a ținut să-i spună băiatului că ea consideră că Iuliana este falsă și că îl place. Ca urmare a încălcării de regulament, Ștefan a intrat în cursă cu cele 3 fete care se aflau deja: Natalia, Ionela și Adriana.

Natalia și Ionela au intrat în cursa de eliminare având un număr egal de nominalizări din partea băieților. Cele două au intrat în cursă alături de fata de pe ultimul loc: Adriana.

Publicul Mireasa a răspuns pe mireasa.a1.ro și în Aplicația Antena 1 la întrebarea: „Ce concurent doriți să eliminați de la Mireasa?”, opțiunile de vot fiind: Ionela, Natalia, Adriana, Ștefan.

În gala de pe 17 mai 2024 Simona Gherghe a anunțat cine părăsește casa Mireasa, conform dorinței telespectatorilor.

Citește și: Mireasa, sezon 9. Cum a reacționat mama Antoniei după scandalul dintre Cristian și Valentin. Ce „i-a plăcut” doamnei Roxana

Toți cei aflați în cursa de eliminare și-au manifestat dorința de a rămâne în casa Mireasa.

Rezultatul cursei de eliminare dintre Adriana, Natalia, Ionela și Ștefan. Ce a votat publicul Mireasa

Simona Gherghe a anunțat cum a votat publicul la cursa de eliminare la care s-au aflat 4 concurenți.

„Cel mai mic procent, cu 13,20%, a avu Adriana. Tot în casa Mireasa rămâne și Ionela, votată de 17,41%. Cu 44,66% părăsește casa Mireasa Ștefan. Știu că poate ți se pare șocant!

În urma cursei de eliminare publicul a votat ca Ștefan să părăsească emisiunea!

Citește și: Mireasa, sezon 9. Alexandru, intervenție telefonică în direct. Tânărul i-a vorbit Cristinei despre un gest făcut de 2 concurenți

Ștefan a fost Mirele Săptămânii, a primit imunitate, iar fata de pe ultimul loc a fost eliminată. Natalia părăsește azi casa Mireasa!

„Totuși cineva trebuie să plece. Fata aflată pe ultimul loc, care o să părăsească acum casa Mireasa este Natalia”, a spus Simona Gherghe.

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi au pășit la începutul sezonului în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa sezon 9, 17 mai 2024. Cine intră în cursa de eliminare alături de Cristian. Mama Săptămânii a decis... Mireasa sezon 9, 17 mai 2024. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Mama, Fata și Băiatul Săptămânii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Citește și
x