Antena Căutare

Mireasa sezon 9. Mama Andradei a sunat la Capriciile Iubirii după ce Iuliana a jignit-o pe fiica sa

Doamna Vasilica, mama Andradei, i-a cerut fiicei sale să vină acasă după conflictul cu Iuliana, care a pornit în urma task-ului ”Gătește orbește”.

andrada si iuliana de la mireasa sezonul 9 Galerie
Doamna Vasilica, mama Andradei, i-a cerut fiicei sale să vină acasă după conflictul cu Iuliana, care a pornit în urma task-ului ”Gătește orbește”. | Antena 1

Iuliana a fost deranjată de faptul că Andrada a acuzat-o că a trișat și a folosit o expresie care face referire la etnie tinerei, motiv pentru care aceasta a cerut mamei să ceară părerea unui avocat și să o cheme în judecată pe iubita lui Liviu.

Mireasa sezon 9. Mama Andradei a sunat la Capriciile Iubirii după ce Iuliana a jignit-o pe fiica sa

Doamna Vasilica a intervenit telefonic la Mireasa Capriciile Iubirii și i-a cerut fiicei sale să vină acasă.

”În filmare acum era problema că am sunat la fel ca și cu Antonia. Problema, Andrada, ascultă-mă că eu vorbesc numai cu tine, să nu mai fie familia ta șatra... Uite care e treabă, că nu este nevoie de concurenții lui Iuliana să facă apel să stai la mila concurenților că tu ești eliminată pentru că mama a sunat și te-a chemat acasă de marțea trecută.

Ești crescută, ai educație, ai părinți și te rog frumos, dacă se poate, eu nu cer descalificări, nu umblăm la avocați, tot respectul pentru că ai fost invitată în emisiune asta, respect pe doamna Raluca. Ar trebui să fie descalificată Iuliana, dar nu mă interesează, legea o fac ei. Dacă poți să-ți faci bagajul, mâine să vii acasă, ca să nu primești un telefon să vii la înmormântarea mamei tale.”, a spus doamna Vasilica.

”La 19 ani nu-i locul tău acolo, mama. Nu e ceva frumos. Tu nu ai un trecut atât de greu încât să suferi așa”, a mai adăugat mama concurentei.

Aceasta a mai spus că Andrada a fost umilită de către Iuliana în emisia de marți, 27 februarie 2024, când a zis că fata e disperată să rămână la Mireasa și a cerut să fie votată.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa: Capriciile Iubirii, de luni până vineri, de la 19:00 la Antena Stars și în AntenaPLAY

”Anul acesta, în cel de-al nouălea sezon al show-ului de la Antena 1, vom descoperi nişte concurenţi extraordinari şi o prezenţă-record a mamelor, nu mai puţin de opt la număr, ceea ce va da show-ului o încărcătură cu totul specială. Vă aştept în fiecare seară, de luni până vineri, de la 19:00, în direct pe Antena Stars la Mireasa, Capriciile iubirii!”, a declarat Gabriela Cristea.

Pe durata întregului sezon, aftershow-ul Mireasa - Capriciile iubirii va încerca să îi ajute pe concurenții din casă să își dea seama dacă ceea ce simt este un sentiment sincer sau mai mult un capriciu, o ambiție.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 26 februarie 2024. Simona Gherghe lipsește astăzi din platou. Cine moderează emisiunea

Așadar, în fiecare zi de luni până vineri, de la 19.00, cei de acasă pot regăsi în platoul Mireasa - Capriciile iubirii atât concurenții din casă, cât și rudele acestora, dar și prieteni sau chiar fani ai emisiunii. Mai mult, imagini în exclusivitate vor fi prezentate celor de acasă în premieră în cadrul reality show-ului Mireasa - Capriciile iubirii.

Mireasa sezonul 7. Dima și Sabrina, cum fanii nu i-au mai văzut. Ipostaza inedită în care au apărut pe micile ecrane... Mireasa sezonul 9, 28 februarie 2024. Valentin și Antonia s-au certat. Gestul făcut de băiat când nervii au atins cote m...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x