Antena Căutare

Mireasa sezonul 9, 16 februarie 2024. Fetele au nominalizat! Un băiat e eliminat, altul intră în cursa de eliminare

Fetele au făcut nominalizări în Gala de vineri, 16 februarie 2024. Un băiat e eliminat direct, iar altul intră în cursa de eliminare.

Mireasa sezonul 9, 16 februarie 2024. Fetele au nominalizat! Un băiat e eliminat, altul intră în cursa de eliminare Galerie
Fetele au făcut nominalizări în Gala de vineri, 16 februarie 2024. Un băiat e eliminat direct, iar altul intră în cursa de eliminare. | Antena 1

Concurentele de la Mireasa sezonul 9 au făcut nominalizări în Gala de vineri, 16 februarie 2024. Iată ce băieți au numit acestea.

Fetele au nominalizat! Un băiat e eliminat, altul intră în cursa de eliminare

Fetele au fost rugate să nominalizeze câte doi băieți pentru eliminare. Unul dintre ei părăsește competiția în Gala din 16 februarie 2024, în timp ce celălalt intră în cursa de eliminare.

  • Andrada - Șervan pentru eliminare pe loc și Cristi pentru cursa de eliminare
  • Laura - a votat să plece Șervan pe loc și Cristi pentru cursa de eliminare
  • Maria - Șervan să fie eliminat direct și Cristi pentru cursa de eliminare
  • Antonia - Cristi să fie eliminat direct și Șervan pentru cursa de eliminare
  • Eliza - Șervan să fie eliminat direct și Albert pentru cursa de eliminare
  • Delia - Șervan să fie eliminat direct și Cristi pentru cursa de eliminare
  • Iuliana - Șervan să fie eliminat direct și Cristi pentru cursa de eliminare
  • Cristina - Șervan să fie eliminat direct și Cristi pentru cursa de eliminare

Astfel, Șervan este eliminat astăzi de la Mireasa, cu șapte voturi! Cristi intră în cursa de eliminare alături de concurentul aflat pe ultimul loc. Valentin s-a clasat pe ultimul loc în preferințele publicului.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi vor păşi astăzi în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

Mireasa sezonul 9, 16 februarie 2024. Cine e și cum arată Georgiana, noua concurentă. Spune că place doi băieți... Mireasa sezonul 9, 16 februarie 2024. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x