Antena Căutare

Mireasa sezonul 9, 29 martie 2024. Îndrăzneață, Laura a spus ce băiat vrea să cunoască. El zice că nu e atras de ea

Laura a surprins în Gala de azi, 29 martie 2024. Ea a spus ce băiat vrea să cunoască mai bine.

Mireasa sezonul 9, 29 martie 2024. Îndrăzneață, Laura a spus ce băiat vrea să cunoască. El zice că nu e atras de ea Galerie
Laura a surprins în Gala de azi, 29 martie 2024. Ea a spus ce băiat vrea să cunoască mai bine. | Antena 1

Deși a avut curaj și a recunoscut în live ce băiat vrea să cunoască în casa Mireasa, se pare că tânărul nu îi împărășește interesul.

Îndrăzneață, Laura a spus ce băiat vrea să cunoască. El spune că nu e atras de ea

În Gala de vineri, 29 martie 2024, a fost difuzat un material cu Laura și Valentin. Cei doi au vorbit și despre începutul emisiunii, când băiatul se arăta interesat de ea.

Însă, tânăra spune că a fost o simplă discuție. Pe altcineva vrea ea să cunoască mai bine: Albert.

”Mi-ar plăcea să îl cunosc mai bine pe Albert”, a spus Laura. Însă Albert nu a vrut să se pronunțe, specificând că diferența de vârstă e aceeași ca în cazul Antoniei.

”Nu cred că... cel puțin din partea mea nu e o atracție de genul”, a explicat băiatul. Doamna Mariana s-a declarat surprinsă de afirmația Laurei și l-a încurajat pe Albert să vorbească cu fata.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 29 martie 2024. Reacția Antoniei când Cristian a mărturisit că e îndrăgostit. Doamna Daniela are îndoieli

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi vor păşi astăzi în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

Citește și: Mireasa sezonul 9. Cuplurile au ajuns în platoul Neatza cu Răzvan și Dani. Cine a câștigat un date

Mireasa sezonul 9, 29 martie 2024. Reacția Antoniei când Cristian a mărturisit că e îndrăgostit. Doamna Daniela are îndo... Mireasa sezonul 9, 29 martie 2024. Rezultatul cursei de eliminare dintre Dediș și Khaled. Ce a decis publicul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x