Antena Căutare

Mireasa sezonul 9. Reacția la cald a lui Liviu după acuzațiile aduse de mama Iulianei. Ce i-a mărturisit Deliei

După ce mama Iulianei i-a adus acuzații grave, Liviu a vorbit cu Delia despre situația complicată.

delia si liviu de la mireasa sezonul 9 stau pe terasa Galerie
După ce mama Iulianei i-a adus acuzații grave, Liviu a vorbit cu Delia despre situația complicată. | Antena 1

În urmă cu două zile, mama Iulianei a făcut acuzații grave. Doamna Iulica a susținut că Liviu a fost violent, în repetate rânduri, cu fosta lui iubită. Ba mai mult, a punctat că băiatul ar fi renunțat la o relație când a fost acceptat la Mireasa.

Mama concurentei a mai adăugat că Liviu este un jucător, un profitor și a spus că i-ar fi zis Iulianei că lucrurile ar fi stat altfel între ei dacă afla din ce familie provine.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 27 martie 2024. Elena este noua concurentă! Ce băiat a întrebat-o dacă are o soră geamănă pentru el

Cristina, presupusa fostă iubită a lui Liviu, a negat cele spuse, afirmând că a avut doar o cunoaștere cu Liviu și ea știa că el merge la Mireasa, nefiind o surpriză neplăcută, cum a afirmat mama Iulianei.

Ba mai mult, a spus că nu lucra la familia Iulianei când vorbea cu Liviu, acesta neștiind de jobul din pizzeria respectivă, care aparține fratelui lui Iuliana.

Înainte ca tânăra să clarifice lucrurile, Liviu a avut o discuție cu Delia pe terasa băieților.

Mireasa sezonul 9. Reacția la cald a lui Liviu după acuzațiile aduse de mama Iulianei. Ce i-a mărturisit Deliei

Liviu a încercat să-i dea cât mai multe detalii Deliei despre situația delicată.

”Nu mă așteptam. Adică mă așteptam să se nască povești de genul din cauza frustrărilor, dar chiar așa departe să se ducă cu niște chestii de genul. Nu e nimic adevărat. Dacă era adevărat sau într-un context de genul nu îi spuneam ei că am vorbit cu o fată de acolo. Nu există nicio conversație care să arate ceva. Nu am avut o relație.

Eu nu consider că am vorbit nimic rău cu nimeni. Adică eu cu fata aia am vorbit, nu am avut relație. Încă o chestie foarte tare, care pot să zic că m-a deranjat, restul ce a zis sunt foarte multe aberații, dar a umblat foarte mult la personalitatea mea, ca și cum eu aș fi un profitor. Eu am profitat de ea... Nu am vorbit mult cu fata respectivă.

Dacă aveam un trecut tumultos care să mă afecteze, să știu că sunt un bărbat rău, nu veneam aici. Să îți spun sincer, nu sunt curios ce se va întâmpla cu situația asta. Pe moment îți dai seama că m-a deranjat atitudinea. Nu am nimic de dat înapoi și nu am avut niciodată”, a zis Liviu.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Citește și: Mireasa sezonul 9. Cine i-a atras atenția Elenei, noua concurentă. Nu este vorba despre un singur băiat

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi vor păşi astăzi în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

Mireasa sezonul 9. Cine i-a atras atenția Elenei, noua concurentă. Nu este vorba despre un singur băiat... Mireasa sezonul 9, 28 martie 2024. Cunoașterea dintre Albert și Adriana, în impas. De ce s-a supărat concurentul în live...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x