Antena Căutare

Tensiuni în casa Mireasa! Mesaje care aduc frustrarea, Ale a răbufnit! Concurenta, nevoită să-și apere iubirea și interesele: "Nu sunt o golancă"

Ale și Ionuț sunt nemulțumiți de susținătorii Petronelei. Mesajele cu subînțeles au făcut-o pe concurentă să răbufnească.

Maria Buză a citit un mesaj pentru Ionuț și Ciprian din partea unui fan al emisiunii Mireasa: "Pentru Ionuț și Ciprian. Cu dedicație, v-ați luat o mare țeapă!"

Așa a început ceea ce avea să-i strice lui Ionuț starea. Să fie oare susținerea Petronelei, adevărata problemă? Oare cât va mai putea Ale să suporte ce aude?

Ale și Ionuț sunt nemulțumiți de susținătorii Petronelei.

Tensiuni în casa Mireasă, Ale a răbufnit. ”Știi ce întrebare am pentru telespectatori? Ce câștigai dacă erai cu ea în relație? Atât! Nu sunt o golancă!”, a declarat concurenta.

Pentru mai multe detalii, urmăriți materialul de mai sus!

Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasa și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral.

Nu există victime fără agresori! Mesaj de susținere pentru Petronela. Ciprian, reacții și contrareacții... Discuție surprinzătoare! Lică și Petronela, subtilitate la nivel de idee sensibilă: "Niciodată nu se știe ce sentim...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x