Antena Căutare

1 Mai s-a dus, dar ne-a rămas gratarul! Cum să dai foale cu două PET-uri. Cătălin Oprișan: "Invenţia mileniului! O fac şi eu, data viitoare"

Chiar dacă 1 Mai s-a dus, pofta românului pentru grătar persistă. Unde mai pui că, pentru mulți, este o adevăartă artă. Iar Cătălin Oprişan știe cel mai bine. Și, darnic din fire, le e oferă grataragiilor un mic ajutor.

Chiar dacă 1 Mai s-a dus, pofta românului pentru grătar persistă. Unde mai pui că, pentru mulți, este o adevăartă artă. Iar Cătălin Oprişan știe cel mai bine. Și, darnic din fire, le e oferă grataragiilor un mic ajutor.

"Invenţia mileniului, a secolului. Omul nu avea nici foale, dar avea două PET-uri. Nu îi trebuie figuri, nu suflă, nu se murdăreşte. Explică el şi cum se face, la final. O fac şi eu data viitoare", mărturisește redactorul a1.ro.

Nu ai cum să ratezi imaginile astea! Petre Daea, în acțiune: Ministrul Agriculturii, filmat în timp ce sare gardul la oi... Oprește-te din orice ai face și ascultă două secunde: Un copil cântă spectaculos, la vioară, piesa Lidiei Buble: "O...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x