Antena Căutare

Alexandra, concurentă la „Regina Verii”, a flirtat cu Dani Oțil chiar în timpul emisiunii, în văzul tuturor! Ce răspuns a primit tânăra

Alexandra a venit la „Neatza cu Răzvan și Dani” ca să își ocupe locul de Regina Verii, dar lucrurile au luat-o puțin razna!

Alexandra a venit la „Neatza cu Răzvan și Dani” ca să își ocupe locul de Regina Verii, dar lucrurile au luat-o puțin razna!

Mai exact, discuția dintre cei doi a evoluat la care puțini s-ar fi așteptat, căci concurenta a flirtat mult cu matinalul.

„Îți pui costumul de baie în patru minute? Nu să arătam la televizor, dar pentru noi, pentru colegi...”, a zis Dani glumind.

Și dialogul dintre cei doi chiar a luat o direcție...neașteptată! Glumițe savuroase și multă voie bună, cam așa a fost întâlnirea dintre Dani și Alexandra la „Neatza cu Răzvan și Dani”!
Urmărește clipul video de mai sus ca să vezi ce s-a mai întâmplat!

Citește și:

Apariţie incendiară la „Neatza”! Alyanna Lu, singura cântăreață Otaku din România, a făcut show de zile mari în emisiune! Nu ai cum să nu te îndrăgostești de ea!

Apariţie incendiară la „Neatza”! Alyanna Lu, singura cântăreață Otaku din România, a făcut show de zile mari în emisiune... Dani Oţil, fermecat total de o dansatoare! Cine este și cum arată tânăra care i-a atras atenția prezentatorului!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x