Antena Căutare

Andrei Leonte, primul câștigător X Factor, despre „dragostea în haine de casă”. Povestea care a inspirat ultima piesă a artistului: "Să nu ne chemi nași la nuntă!"

A făcut furori pe scena de la "X Factor", când a reuşit să câştige titlul de primul câştigător al show-ului de talente,  iar acum este un artist în sensul adevărat al cuvântului.

A făcut furori pe scena de la "X Factor", când a reuşit să câştige titlul de primul câştigător al show-ului de talente, iar acum este un artist în sensul adevărat al cuvântului.

Ultima melodie a lui Andrei Leonte, „Dragoste în haine de casă”, dezvăluie povestea de dragoste ce a inspirat toată această mini-serie. O trilogie care te prinde de la primele acorduri.

Curios cum sună ultima piesă a artistului? Atât vă spunem: bine de tot! Play să te convingi!

Credeai că nu se poate? Dronă, doborâtă de artificii, la un concert: "Mamă, asta e și aia scumpă"... "Ce vrei piticanie?". Mihai Bendeac ar putea avea concurență serioasă! Răzvan Simion, în rolul lui Corneliu Va...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x