Antena Căutare

Apariție incendiară la ”Neatza”! Alyanna Lu a făcut show pe piesa "Super Hero"

Alyanna Lu a venit la "Neatza cu Răzvan şi Dani" să cânte melodia "Super Hero", asta după ce ultima sa piesă, "Let's Go", produsa in Spania, s-a bucurat de trei nominalizari la Emmy. Alyanna a trait timp de zece ani in Spania si a absolvit Scoala de Teatru si Circ. Așadar, succesul nu întârzie să apară în cariera artistei, care și-a propus sa aduca in Romania muzica din Europa de Vest.

Alyanna Lu a venit la "Neatza cu Răzvan şi Dani" să cânte melodia "Super Hero", asta după ce ultima sa piesă, "Let's Go", produsa in Spania, s-a bucurat de trei nominalizari la Emmy. Alyanna a trait timp de zece ani in Spania si a absolvit Scoala de Teatru si Circ. Așadar, succesul nu întârzie să apară în cariera artistei, care și-a propus sa aduca in Romania muzica din Europa de Vest.

Se distrează ei, dar și când discută serios! Flavia a aflat câți copii va avea Dani. Dar ea? Asta e mâna destinului!... Azi e cumva ziua lui Cupidon? Iubirea, pusă la loc de cinste pentru unii nativi! Horoscopul de vineri, 13 ianuarie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x