Antena Căutare

Atenție, români! Reguli noi pentru cei care vor să obțină permisul auto! Ce se schimbă

Vestea momentului pentru toți tinerii care doresc să devină șoferi! Direcția Permise modifică examenul auto  și candidații vor avea parte de surprize!

Vestea momentului pentru toți tinerii care doresc să devină șoferi! Direcția Permise modifică examenul auto și candidații vor avea parte de surprize!

De la un la altul, numărul candidaților admiși este tot mai mic. În 2017, doar jumătate dintre concurenți obțineau permisul de conducere.

Recent, șefii Poliţiei au luat calcul ca examinarea să nu se desfăşoare doar pe străzile din oraş, ci şi pe centură. Principalul motiv este viteza de deplasare pe principalele artere, care de multe ori nu depăşeşte 15 kilometri pe oră.

Astfel, nu puţini sunt candidaţii pentru care proba traseului a însemnat să stea blocaţi în trafic. Totodată, locurile unde se poate face examinarea auto ar putea fi mai multe.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” ca să afli mai multe detalii despre acest subiect!

Uită de mersul la sală! Dani Oțil a dezvăluit totul despre crossfit, sportul ce te cucerește instant! "Este o combi... Dani, scos verde la față dintr-un sac! Răzvan a povestit tot ce s-a întâmplat! „Când am deschis ușa...”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x