Antena Căutare

Ce fac părinții pe întuneric, la căldură? Dani Oțil a știut răspunsul și a fost lăsat mască! „Fac oameni noi”

Iluzionistul Sacha Johnstone a făcut câteva trucuri de magie, marți, la „Neatza cu Răzvan și Dani”, „citindu-i gândurile” lui  Dani Oțil.

„Când eram copil, am primit un set de magie de Crăciun și de acolo am început. Mi-a plcăut foarte mult, am descoperit cât de uimitoare e magia. Trebuie să înveți să faci prezentarea, să vorbești cu oamenii”, a povestit iluzionistul Sacha Johnstone.

În timpul unuia dintre cele câteva trucuri de magie cu care l-a impresionat pe Dani Oțil, iluzionistul Sacha Johnstone l-a întrebat pe matinal ce fac părinții atunci când e cald și întuneric.

Dani Oțil a găsit răspunsul imediat, evident! „Fac oameni noi”, a spus el.

Urmăriți trucurile de magie prezentate de iluzionistul Sacha Johnstone în clipul de mai jos din cel mai iubit matinal, „Neatza cu Răzvan și Dani”.

„Fundulețul mai jos, Ramona!”. S-a încins atmosfera la „Neatza cu Răzvan și Dani”, cu un antrenament sexi cu… farfurii, ... Dani Oțil a cântat o manea, în direct! Și-a dat seama că se transformă în… Bunica lui și a certat-o pe Ramona Olaru. „Ce...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x