Antena Căutare

Ce le-a spus Dani Oțil părinților săi înainte să o cunoască pe Gabriela Prisăcariu. A presimțit căsătoria cu fotomodelul

Dani Oțil a presimțit că o să meargă în fața altarului alături de un fotomodel. Prezentatorul TV a vorbit despre o întâmplare amuzantă, care a avut loc chiar înainte să o cunoască pe soția lui, Gabriela Prisăcariu. Iată ce le-a spus acesta părinților săi despre viitoare lor noră.

Colaj cu Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu alături de fiul lor Galerie
Dani Oțil a presimțit că o să meargă în fața altarului alături de un fotomodel | Antena 1 & Instagram

Dani Oțil și soția lui, Gabriela Prisăcariu, formează un cuplu apreciat și cunoscut în showbiz-ul românesc. Cei doi au o relație de aproximativ 6 ani, iar la finalul lunii iulie 2023 au făcut cununia religioasă.

Din rodul iubirii lor s-a născut un băiețel minunat care a moștenit o mare parte a trăsăturilor de la tatăl său. Chiar dacă sunt expuși tot timpul la televizor, prezentatorul TV și partenera lui preferă să fie discreți în ceea ce privește viața personală.

Dani Oțil este foarte mândru de familia pe care și-a construit-o alături de Gabriela Prisăcariu. Mai mult, se pare că matinalul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a presimțit căsătoria cu fotomodelul, chiar înainte să o cunoască pe soția lui.

Citește și: Gabriela Prisăcariu, schimbare surprinzătoare de look. Cum arată acum soția lui Dani Oțil. Fanii au reacționat: „Te avantajează”

Prezentatorul TV a povestit, în direct, despre discuția pe care a avut-o cu părinții lui în perioada când era încă burlac. Nu mai reprezintă un secret pentru nimeni faptul că Dani Oțil s-a iubit cu nume mari din lumea mondenă.

Matinalul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a avut mai multe relații cu femei celebre, însă doar Gabriela Prisăcariu a reușit să-i aducă liniștea sufletească de care avea nevoie. Mai mult, fotomodelul i-a dăruit și cel mai de preț cadou: un băiat.

Dani Oțil, despre momentul în care le-a spus părinților săi că o să meargă la altar de mână cu un fotomodel. Prezentatorul TV a presimțit căsătoria cu Gabriela Prisăcariu

Se pare că Dani Oțil le-a dezvăluit părinților săi că va merge la altar de mână cu un fotomodel, înainte de a-și cunoaște soția. Prezentatorul TV a vorbit despre acest moment la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

„Mi-am adus aminte de mine din perioada facultății când părinții puneau întrebări în preajma sărbătorilor. Mă întrebau: Dani, dar tu ai de gând să te însori, că mâine, poimâine faci 30 de ani. Ce răspundeam eu? Depinde de model! Sigur că modelul e important. N-am știut că la 41 de ani am prins și eu model și atunci m-am și căsătorit”, a fost replica pe care le-a dat părinților lui atunci când a fost întrebat dacă are de gând să se însoare.

În cele din urmă, destinul l-a adus pe Dani Oțil într-o relație cu actuala lui soție. Aceștia au luat-o pas cu pas, iar când au fost siguri că sunt suflete pereche și-au asumat povestea de dragoste în fața publicului.

Citește și: Cum arată casa în care locuiesc Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu. Imagini superbe din locuința cuplului

Chiar dacă au trecut aproximativ șase ani de când formează un cuplu, prezentatorul TV și Gabriela Prisăcariu nu au avut parte de momente tensionate care să le pună relația în pericol, ci s-au înțeles foarte bine.

Aceștia formează o echipă foarte bună în viața de zi cu zi. Sunt mereu împreună atunci când Dani Oțil nu se află pe platoul de filmat, iar partenera lui nu trebuie să se prezinte la shooting-uri foto.

De asemenea, prezentatorul TV și Gabriela Prisăcariu au grijă să petreacă multe momente speciale alături de fiul lor, Tiago.

Magicianul Robert Tudor a venit la Neatza cu fiica lui ca asistentă. Momentul adorabil cu Ade și tatăl ei: „Cu cine seme...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x