Antena Căutare

Au adus jocurile de pe bătătură la ”Neatza”, în a doua zi de Paște! Cum și-au făcut cucuie în cap cu lingurile de lemn

Cea de-a doua zi de Paște a adus distracție pe cinste în platoul de la ”Neatza cu Răzvan și Dani”, iar matinalii s-au distrat pe cinste. 

Cea de-a doua zi de Paște a adus distracție pe cinste în platoul de la ”Neatza cu Răzvan și Dani”, iar matinalii s-au distrat pe cinste.

Într-un decor pe cinste, matinalii au avut invitați speciali și, evident, n-au lipsit nici jocurile caracteristice. De această dată, însă, Dani Oțil a adus un joc nou, cu totul și cu totul inedit.

Mai exact, matinalul i-a provocat pe colegi să se joace cu lingurile de lemn.

”Vreau să readucem tradiția și jocurile de pe bătătură. Am luat de pe internet un joc nou și l-am adus aici, în platoul emisiunii”, a spus Dani.

Astfel, Dani s-a jucat cu Georgică cu lingurile de lemn. Fiecare dintre ei a trebuit să țină o lingură de lemn în gură și, folosindu-și puterea mușchilor, să-l lovească pe celălalt.

Cine a ieșit ”șifonat” din acest joc, află în clipul de mai sus!

Răzvan și Dani petrec a doua zi de Paște printre găini, cocoși și iepurași:"Am decis să ne întoarcem pe vechile mel... Marian Duță a petrecut a doua zi de Paște cu prietenii, la București: ”Am cerut ajutor, acasă am doliu pe frigider!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x