Neatza cu Razvan si Dani

De luni pana vineri, de la 8 dimineata

Dani + Flavia = parfum! "Uite cum miroși. Apoi întrebi de ce nu te țin în brațe!" Replica blondei e savuroasă!

 

Oricine o vede pe Flavia întoarce capul, sunteți de acord cu noi, da? Chiar și Dani, cârcotașul care, în această dimineață, a avut ceva reclamații la adresa colegei de emisiune. 

Dani nu mai poate respira din cauza Flaviei și a parfumului său, aplicat prea des și prea mult, spune el. De aici, o întreagă filosofie cu privire la a fi sau a nu fi parfumat.

"Există o rasă de femei care se dau cu parfum înainte de a se băga în pat. Și apoi întreabă: de ce nu mă ții în brațe până dimineață? Eu vreau să dorm, nu să respir primăvară", explică matinalul.

Dar stați așa, că vine replica Flaviei!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

Nu în ultimul rând, dacă nu sunteţi în faţa televizorului, puteţi urmări emisiunea live pe AntenaPlay: https://goo.gl/Wz5JNb, la fel şi toate înregistrările integral.

facebook whatsapp twitter pinterest
PREMIUM

Mai multe 

Smiley News

vezi mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Timp Liber

vezi mai multe 

mai multe