Antena Căutare

Domnu' Dani, păi, ce facem?! "Șlapi maidanezi?". Matinalul de la Neatza și-a tras pantofi blănoși, la sală. Mai spune ceva, cu poza asta: "Numa' buni de șters parchetul... la sală"

S-a râs, s-a glumit pe tema papucilor cu blană, iar Dani al nostru nu a ratat momentul pentru a-şi exprima părerea, în felul caracteristic, despre celebrele încălţări. Asta în emisiune, pentru că, matinalii de la "Neatza" se bucură încă de vacanţă. Pe 28 august vor reveni.

S-a râs, s-a glumit pe tema papucilor cu blană, iar Dani al nostru nu a ratat momentul pentru a-şi exprima părerea, în felul caracteristic, despre celebrele încălţări. Asta în emisiune, pentru că, matinalii de la "Neatza" se bucură încă de vacanţă. Pe 28 august vor reveni.

Şi pentru că "amintirile ne chinuiesc, amintirile ne răscolesc", Dani pare urmărit de blana papuceilor, la modă printre domnişoare. Nici măcar la sala nu s-a putut abţine

Dani Oțil, despre moda sezonieră: ”Păi, ce, eu sunt UGG-uri, să-ți bagi picioarele și să mă lași? Eu am suflet de UGG”

"Psssttt... V-am spart! #iliketofuryfury", a scris acesta pe Facebook, alături de dovada clară ca nimeni nu poate rezista în faţa unei perechi de încălţăminte fashion.

Bineînţeles, cu simţul umorului extrem de dezvoltat la purtător, Dani a vrut doar să ne mai descreţească frunţile. Iar fanii au primit cum se cuvine această "preferinţă" a matinalului nostru: "Numa' buni de șters parchetul la sală. Pentru week-end ar trebui să mergi gratis acolo".

Galerie FOTO! Fiica îi seamănă leit, iar băiețelul, Tudor, i-a moștenit zâmbetul! Răzvan de la ”Neatza” și-a petrecut va... La mulţi ani, Dani! Matinalul de la "Neatza", la fel de modest cum îl ştim: " Nu, legendele nu sunt născu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x