Antena Căutare

Don Con știe cum stă treaba cu iubirea și le zice pe bune în piesa „Te dau de gol”! „Păi când eram în sat pe drum/Am văzut că stătea sub salcâm”

Don Con a venit la „Neatza cu Răzvan și Dani” ca să prezinte cel mai nou single, „Te dau de gol”! Și simpaticul artist chiar a făcut show!

Don Con a venit la „Neatza cu Răzvan și Dani” ca să prezinte cel mai nou single, „Te dau de gol”! Și simpaticul artist chiar a făcut show!

Cântând la chitară și având un loc ieșit din comun, artistul a cântat despre modul în care un tânăr cochetează cu o fată frumoasă.

Pentru cei care nu știu. Don Con este fost concurent la emisiunea „X Factor” în anul 2015.

„Păi când eram în sat pe drum/Am văzut că stătea sub salcâm”, sunt versurile scrise chiar de artist.

Urmărește clipul video de mai sus ca să vezi spectacolul!

Citește și:

O pasionată de bucătărie a făcut internetul să râdă cu mesajul ei de pe Facebook! Te bagi și tu la o porție de „ostropesc de pui cu pereu”?

Râzi cu lacrimi! Cea mai frumoasă scrisoare de dragoste e făcută de Răzvan și Dani, printr-un joc de mimă de zile mari! ... Pepe a lansat o super piesă senzuală, cu versuri fierbinți și ritmuri ce te obligă să dansezi până în zori! „M-am îmbăta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x