Neatza cu Razvan si Dani

De luni pana vineri, de la 8 dimineata

Mentorul Bănică ar fi mândru. Florin Răduţă, câştigătorul celui de-al cincilea sezon "X Factor", a lansat cea de-a doua piesă din carieră. Ascultă şi tu "Cheamă-mă"!

 

După lansarea piesei de debut,"Ma minţi pe faţă", Florin Răduţă, câştigatorul X Factor 2015, revine cu piesa "Cheamă-mă", un single despre iubire şi sansele pe care fiecare dintre noi le oferim, pentru a salva o relaţie.

În 2015, Florin Răduţă câştiga cel de-al cincilea sezon "X Factor". Cu o voce inconfundabilă, o poveste de viaţa cum rar ţi-e dat să auzi, dar şi cu ajutorul mentorului Ştefan Bănică Jr.

A avut curajul să vină în faţa tuturor la preselecţii, şi-a spus povestea şi şi-a deschis sufletul, iar asta i-a schimbat viaţa. După câteva luni în care a muncit, şi-a şlefuit talentul şi a lucrat împreună cu cei mai buni artişti din România, Florin Răduţă a câştigat al cincilea sezon X Factor.

Povestea lui Florin Răduţă este mai spectaculoasă decât un scenariu de film de la Hollywood. Are 20 de ani, a fost crescut de bunica sa, la 18 ani a plecat în Anglia să lucreze ca ospătar şi nu a studiat nici măcar o oră de canto înainte să vină la preselecţiile X Factor.

 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani le găseşti integral pe Antena Play: https://goo.gl/Wz5JNb. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PREMIUM

Mai multe 

100 de zile de vara

Vezi detalii 

Smiley News

vezi mai multe 

Spynews.ro

Mai mult 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Timp Liber

vezi mai multe 

mai multe