Antena Căutare

Horoscopul zilei 26 octombrie 2020. Berbecii pot avea șansa să-și deschidă o afacere. Află ce se întâmplă cu nativii Rac

Suntem cuprinși de o stare de agitație, dar nu neapărat în sensul rău. Putem avea parte de întâlniri și discuții la care nu ne așteptăm, iar în relații căutăm să ne simțim bine și să ne distrăm. Nu este de mirare că rutina nu ne va fi astăzi pe plac.

Horoscopul zilei 26 octombrie 2020
Horoscopul zilei 26 octombrie 2020

Berbec

Sunt șanse foarte mari ca din pură întâmplare să dai peste o persoană pe care ai cunoscut-o mai de mult și care să te ajute cu o afacere imobiliară sau cu o nouă sursă de venit. Vin multe vești surprinzătoare pe sector financiar.

Taur

Exemplul de succes al unui prieten te poate inspira și pe tine să îți asumi riscuri îndrăznețe, iar mulți tauri pot decide azi o schimbare de look sau a stilului vestimentar și nu ar fi de mirare să se programeze pentru un tatuaj.

Gemeni

Este foarte tentant azi să îți ocupi mintea cu filme sau cărți, dar asta doar ca să fugi de grijile zilnice și să te simți liber. Ar fi mult mai înțelept să îți folosești imaginația în scopuri constructive. Dacă trăiești în prezent, vei ști ce să faci și cu flashurile de inspirație.

Rac

Chiar dacă de obicei îți face plăcere să stai mai mult în preajma celor pe care îi cunoști deja, azi ar trebui să te deschizi lumii întregi. Îți pot ieși în cale străini sau oameni cu principii total diferite de ale tale, iar experiența în sine te va îmbogăți.

Leu

Poți primi unele informații prețioase, care să îți indice ce pași trebuie să urmezi pe plan profesional. Stabilitatea carierei tale se poate clătina nițel, dar asta doar pentru a-ți da seama dacă nu este cumva cazul să schimbi direcția.

Fecioară

După o perioadă în care nu ai fost tocmai în apele tale, azi te vei simți cumva ușurat. Pe plan profesional, un nou partener poate să te facă să vezi o situație cu alți ochi. Unele fecioare vor stopa brusc niște studii, iar altele se pot întoarce pe băncile școlii.

Balanță

Azi nu te mulțumești cu răspunsuri superficiale și vei săpa neobosit după adevăr. Nu îți scapă niciun detaliu și te vei focusa pe lucrurile pe care trebuie să le schimbi urgent ori la locul de muncă ori legate de stilul tău de viață.

Scorpion

Se poate ivi ocazia să colaborezi cu cineva la un proiect important, însă înainte să spui un ''Da'' hotărât, asigură-te că ai energia necesară să te implici și spune de la început care sunt condițiile tale. Deși în trecut ai pus foarte multă presiune pe tine, cred că te-ai convins unde duce asta.

Săgetător

Ți-ar prinde bine să te relaxezi un pic mai mult și să nu mai iei lucrurile cu atâta înverșunare. Pe plan profesional, s-ar putea să fii anunțat că se vor face îmbunătățiri la locul de muncă și că spațiul în care lucrezi va fi mult mai frumos. Acasă, chiar și o mică piesă nouă de mobilier poate schimba întreaga atmosferă.

Capricorn

Discuțiile sunt imprevizibile și există șanse mari să nu poți să-ți ții gura. Nu spun că ar trebui să te cenzurezi, doar să alegi cu grijă ce cuvinte folosești. Mulți capricorni pot primi un mesaj de la o persoană iubită, ceea ce îi va încânta peste măsură.

Vărsător

Te poți aștepta la o mărire de salariu, care îți va fi de folos pentru a investi într-o casă sau a ajuta pe cineva drag. De asemenea, dacă a fost unele discuții neplăcute cu o persoană apropiată pe teme financiare, se pare că veți îngropa securea războiului.

Pești

Conversațiile pot dezvălui azi multe aspecte importante, așa că dă-le voie oamenilor să spună ce au de spus, fără să îi întrerupi. Deși în multe situații, prima ta reacție va fi să te zburlești și să respingi un plan, gândește-te de două ori înainte.

Supă cremă de praz. Rețetă din bucătăria olandeză... Ramona Olaru pregătește clătite în platoul de la Neatza cu Răzvan și dani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x