Antena Căutare

Locul de pe litoralul românesc unde poți călători cu întreaga familie. Te simți ca acasă în timp ce te bucuri de vacanță

Apa cristalină, plajele cu nisip fin și umbra palmierilor nu sunt doar un vis! Dacă ești în căutarea unei oaze de liniște în inima litoralul românesc, matinalii de la Neatza cu Răzvan și Dani au recomondarea perfectă. Află din materialul de mai jos unde te poți bucura de momente unice în România, la mare.

colaj foto cazare litoral România Galerie
Neatza cu Răzvan și Dani. Locul de pe litoralul românesc unde poți călători cu întreaga familie. Te simți ca acasă în timp ce te bucuri de vacanță | Antena 1 / Mera Resort

Suntem în plin sezon estival, iar turiștii se află în cautarea opțiunilor de cazare de pe litoralul românesc care să le satisfacă toate nevoile. Fie că vrei să te bucuri de o vacanță romantică în doi sau de un concediu cu întreaga familie, Mera Resort pune la dispoziție opțiuni de cazare pentru toate gusturile. Resortul all-inclusive, ales și de echipa Neatza cu Răzvan și Dani, este locul de pe litoral unde găsești cea mai mare diversitate de spații de cazare.

Variantele pornesc de la camere duble în hotel sau în vile, camere king, junior suite în hotel sau în vile, apartamente cu 2 camere și, pentru familiile mai numeroase, locația pune la dispoziție apartamente cu 3 camere în minunata zonă – Mera Villas.

Locul de pe litoralul românesc unde te simți ca acasă în timp ce te bucuri de vacanță. Mera Hotels, cea mai atractivă variantă de cazare pentru familiile numeroase

Mera Hotels ne-a găzduit și anul acesta, oferindu-ne o experiență de neuitat, pe care ne dorim să o repetăm an de an. #MeraHotels este un lanț hotelier de 4 stele care cuprinde cea mai mare diversitate de spații de cazare. Intră pe www.merahotels.ro și bucură-te de vacanță!

Resortul de 4 stele din stațiunea Venus are numeroase facilități atât pentru cei tineri, dar mai ales pentru familiile cu copii. Cei mici se pot bucura aici de 5 piscine cu apă încălzită, tobogane acvatice, spectacole zilnice și întâlniri cu personaje din lumea Disney, în timp ce adulții se pot relaxa cu seri de dans și muzica live, ori la barurile all-inclusive și a la carte.

„Ne-am îndepărtat foarte tare de platou ca să vă arătăm lucururi foarte interesante de la prietenii noștri de la Mera Hotels. Noi emitem de la Mera Onix, prietenii noștri de acum 3 ani, dar de stat stăm în zona Mera Hotels de la Mera Resort pentru că e o gamă variată de unități de cazare.

Sunt suite junior, sunt camere king, dar e și zona de vile, unde stăm noi, la Mera Villas - ce frumos sună jocul acesta de cuvinte - pentru întreaga familie, unde poți să vii cu bona, cu bunica și chiar animalul de companie”, a declarat Răzvan Simion.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mera Resort are cea mai frumoasă plajă de pe litoral: intrare lină în mare, nisip fin, beach bar all-inclusive cu bere, vin, răcoritoare, cafea, popcorn, înghețată și mult soare.

Partea cea mai atractivă este că la Mera Hotels beneficiezi de tarife foarte avantajoase pentru rezervările efectuate direct pe site-ul oficial www.merahotels.ro. Iar pentru clienții fideli, resortul oferă reduceri de până la 15% la rezervările efectuate direct, telefonic sau prin e-mail.

Mera Resort este și alegerea matinalilor Răzvan și Dani. Vara aceasta, emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani se va muta pe litoral, la Mera Onix din stațiunea Cap Aurora, iar vedetele emisiunii se vor bucra de atmosfera exclusivistă de la Mera Villas.

Dacă vrei să ai parte de un sejur all-inclusive cu spectacole și voie bună, intră pe www.merahotels.ro și vino să te distrezi alături de noi în #Venus și #CapAurora!

Daliana Raducan, apariție ravisantă la brațul lui Răzvan Simion. Cum au arătat cei doi la nunta Gabrielei și a lui Dani ... Neatza cu Răzvan și Dani, 28 iulie 2023. Cum să pregătim gemul în doar câteva minute. Ce trebuie să folosim...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x