Antena Căutare

Mihaela Apostol, dezvăluiri despre ce nu s-a văzut la Chefi la cuțite: ”Trebuia să fie un tort, dar am ajuns să le dau chefilor un măr!”

Mihaela Apostol, o moldoveancă focoasă, și-a încercat norocul la Chefi la cuțite - sezon special, iar acum a venit la Neatza cu Răzvan și Dani. 

Mihaela Apostol, o moldoveancă focoasă, și-a încercat norocul la Chefi la cuțite - sezon special, iar acum a venit la Neatza cu Răzvan și Dani.

Mihaela Apostol a reușit să-i surprindă pe chefi cu preparatele făcute alături de trei moldovence, iar acum a cântat o melodie de suflet.

De asemenea, invitată în direct, la Antena 1, ea a vorbit despre participarea în emisiunea Chefi la cuțite - Familii la cuțite, mărturisind că a vrut să gătească un tort de mere delicios, dar a ajuns să le dea chefilor un măr ornat frumos.

Cele mai focoase moldovence le fac ochi dulci juraților "Chefi la Cuțite": "Acest preparat conține multă dragoste"

”Da, am fost la Chefi la cuțite. Dar din păcate tortul de mere a fost doar un măr până la urmă, dar a fost bine. Gospodinele adevărate trebuie să fie îmbrăcate în ie, să fie pe tocuri și să miroasă a parfum. Așa este, o femeie trebuie să se respecte din toate punctele de vedere.”, a mărturisit ea.

Ce a mai mărturisit ea la Neatza cu Răzvan și Dani, află urmărind clipul de mai sus!

Dani Oțil, supărat foc după ce i-a fost ascuns microfonul: ”A fost o criză!”... ”Eu am un superbebe!” Mihaela, mândră nevoie mare de Luna, fetița ei: ”Nu știe să plângă! E cuminte!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x