Antena Căutare

Cătălin Oprișan a ajuns în Rai, la micul de 100 de metri! Și-a făcut cruce ca la sfintele moaște! „Uite așa aș vrea să moooor...”

Marian Duță și Cătălin Oprișan au ajuns la festivalul micului cel mare. Cei doi încearcă să dovedească o „minunăție” culinară de...100 de metri!

Marian Duță și Cătălin Oprișan au ajuns la festivalul micului cel mare. Cei doi încearcă să dovedească o „minunăție” culinară de...100 de metri!

Specialistul în materie de mici, Cătălin Oprișan, s-a dus în Parcul Național ca să testeze terenul pentru

„Sunt de la comisia de...aici am ajuns. Eram în drum spre casă și am nimerit aici”, a explicat Cătălin Oprișan. Și ce bucurie pe capul lui atunci când a văzut micul de 100 de metri!

„Uite așa aș vrea să mooooor”, s-a apucat el să cânte cu lăutarii, în timp ce își făcea cruce ca la sfintele moaște la carnea pregătită pentru grătar!

Ce a urmat? Află totul urmărind clipul video de mai sus din emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani!

Ce fac tinerii din Vama Veche, încă de la prima oră a dimineții! „Ce vârste aveți?”... Uită de hora românilor din piscină, băieții din Coreea au dus totul la alt nivel! Cum e hora la ei (VIDEO)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x