Antena Căutare

Amalia Ştefania, horoscopista de la Neatza, și-a făcut o schimbare de look. Răzvan Simion: Unde te-ai tuns?, că vreau să-mi scurtez pantalonii

Amalia Ştefania de la Neatza cu Răzvan și Dani are un look. ”Unde te-ai tuns?, că vreau să-mi scurtez pantalonii”, i s-a adresat ironic Răzvan Simion.

Amalia Ştefania de la Neatza cu Răzvan și Dani are un look. ”Unde te-ai tuns?, că vreau să-mi scurtez pantalonii”, i s-a adresat ironic Răzvan Simion.

Amalia Ștefania a început dimineața în forță după noua tunsoare. Aceasta se simte mult ami liberă și relaxată cu noul look.

Răzvan a afirmat că femeile, în general, fac schimbări de look pentru bărbații lor, însă e clar că atunci când aleg să se tundă o fac doar pentru ele, pentru că știu că bărbații iubesc părul lung.

Deși Amalia este într-o dispoziție extraordinară, nu putem spune la fel și pentru Ramona Olaru, care are de câteva nopți coșmaruri.

„E creepy rău. Mă visez pe mine când dorm”, a spus aceasta terifiată.

Invitație la teatru, la Neatza cu Răzvan și Dani! Actrița Crina Matei: Joc în piesa "O noapte furtunoasă"... Răzvan Simion, criticat de fashion haters: Au ținut neapărat să-mi spună ce am greșit la ținută. Singur m-am băgat în as...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x