Antena Căutare

„Flacăra” lui Adrian Păunescu arde și acum. Pe 1 noiembrie, fiul marelui poet, Andrei, ne invită la spectacolul „Cenaclul Flacăra Adrian Păunescu - Simfonic”

Neatza cu Răzvan și Dani. Pe 1 noiembrie se împlinesc 40 de ani de când Andrei Păunescu a debutat pe scena Cenaclul Flacăra. În această toamnă, fiul regretatului poet Adrian Păunescu lansează o invitație celor ce au crescut pe muzica și versurile Cenaclului.

Neatza cu Răzvan și Dani. Pe 1 noiembrie se împlinesc 40 de ani de când Andrei Păunescu a debutat pe scena „Cenaclul Flacăra”. În această toamnă, fiul regretatului poet Adrian Păunescu lansează o invitație celor ce au crescut pe muzica și versurile Cenaclului.

Nu poate fi deloc ușor să crești și să trăiești un umbra unui părinte genial. Presiunea de a fi mai bun, mai talentat, este uriașă. Andrei Păunescu, fiul regratatului poet Adrian Păunescu îi este recunoscător tatălui său că a lăsat în urma sa „sol fertil”.

„Când ești copilul unui om foarte mare, e o dramă. Ai o șansă uriașă la început, după, dacă nu știi cum să scoți capul din umbră, poți să te sfrijești foarte repede. Dar el a lăsat sol fertil”, a mărturisit Andrei Păunescu, fiul regretatului poet.

„Revista noastră care apare în continuare, datorită ambiției surorii mele, pe hârtie, arată pe prima pagină o chestie extraordinară: statuia cu numărul 22 din România, care i s-a ridicat lui Adrian Păunescu”, a spus artistul.

Pe 1 noiembrie, la Sala Palatului, de la ora 19:00, nostalgicii sunt invitați la spectacolul „Cenaclul Flacăra Adrian Păunescu - Simfonic”.

„O să fie o nebunie generală! O să fie momente de operă, de folk, de rock, o să vină și Cristi Minculescu și Baniciu și Vintilă. O să fie o superbitate!”, a anunțat Andrei Păunescu.

Concertul din 1 noiembrie va fi susținut împreună cu Orchestra Metropolitană București, condusă de dirijorul Daniel Jinga. Spectacolul va marca împlinirea a 40 de ani de la momentul în care Andrei Păunesc a pășit întâia oară pe scena Cenaclului Flacăra.

Mai multe informații, în materialul video de mai sus.

Momente incendiare la Neatza! Ramona Olaru și Cătălin Oprișan, într-un tricou: „Hai, dă-i! Plesnește-o!”... Pentru Adriana și mama ei, secretul murăturilor perfecte se moștenește: „Este rețeta bunicii, simplă, dar foarte, foarte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x