Antena Căutare

Greșeala uriașă făcută de părinții din România! Ce trebuie să faci dacă ai un copil care nu vrea să mănânce

Specialiștii susțin că cei mici nu trebuie obligați să mănânce tot din farfurie, mai ales atunci când sunt sedentari, iar sportul lipsește cu desăvârșire din viața lor. Copiii trebuie să mănânce atunci când sunt și adulții la masă, căci doar astfel se vor alimenta corect și vor deveni mai receptivi.

Mămicile sunt tot mai atente la alimentația copiilor, dar cei mici pot fi destul de mofturoși atunci când vine vorba de anumite fructe sau legume, ce nu le sunt pe plac.

Medicul pediatru Ana Culcer a dezvăluit ce trebuie să facă părinții în astfel de situații. Potrivit acestuia, alimentele bune, fără substanțe nocive, sunt tot mai greu de găsit.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Alimentele noi se introduc pe rând și se observă reacția copilului. Dacă acesta refuză alimentul, atunci nu se insistă.

„Nu mâncăm cu telefon, cu tabletă sau cu promisiunea unui desert precum ciocolata. Masa trebuie să fie o plăcere. O greșeală făcută de părinți este ca cei mici să primească multe dulciuri, dar și mese foarte bogate noaptea”, a mai explicat medicul pediatru.

Urmărește materialul din emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani ca să afli mai multe detalii despre acest subiect!

„Ne-am încălzit puțin”. Ramona și Diana, antrenament periculos de sexy la Neatza!... Alertă alimentară pentru români! Care sunt fructele și legumele pe care trebuie să le evităm în perioada următoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x