Antena Căutare

Cum te poți vindeca de boli prin gândire pozitivă! Cât de mult rău pot face cuvintele negative

Puterea cuvintelor este reală și impresionantă. Unele cuvinte au un impact enorm asupra organelor, astfel că oamenii se pot îmbolnăvi sau vindeca prin modul în care gândesc.   

Puterea cuvintelor este reală și impresionantă. Unele cuvinte au un impact enorm asupra organelor, astfel că oamenii se pot îmbolnăvi sau vindeca prin modul în care gândesc.

Un studiu elocvent în acest sens este cel realizat de profesorul Emoto Masaru asupra cristalelor de apă. El a depozitat apa în mai multe sticluțe, le-a fotogrfiat, după care le-a congelat. Pe fiecare sticluță a notat diverse cuvinte – unele pozitive, altele peiorative, după care le-a fotografita din nou.

Cristalele formate în sticluțele cu termini pozitive erau frumoase. Cele din sticluțele cu termini negativi erau diforme sau nici măcar nu erau formate.

„Durerea psihică este reală, măsurabilă – în nivelul tensiunii arteriale, al inflamației în corp sau nivelul anumitor hormone implicați în axa de stres”, a explicat psihiatrul Gabriel Diaconu.

Cuvintele nu ne îmbolnănesc precum virusurile, dar ne afectează emoțiile. Acestea se tranformă în stări, iar oamenii de știință au dovedit că stările proaste și stresul duc și la îmbolnăvire.

Mai multe detalii sunt disponibile în clipul de mai sus din cel mai iubit matinal, „Neatza cu Răzvan și Dani”.

„I-au topit căldurile”, așa că au fost îmbrăcați în tricouri înghețate bocnă, la „Neatza cu Răzvan și Dani”! Băieții de ... Imagini spectaculoase de la etapa VTM Rânca 2019! Dani Oțil, surprins în ipostaza de pilot de curse! Pe ce loc s-a calif...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x