Antena Căutare

Dani Oțil și Răzvan Simion, războiul modei! „Miliardar sărac turc! E normal să vii la televizor așa?”

A fost război în toată regula șa „Neatza”! Răzvan Simion şi Dani Oţil și-au analizat alegerile vestimentare. Cine s-a îmbrăcat bine și cine a apărut ca un „miliardar sărac turc”?

A fost război în toată regula șa „Neatza”! Răzvan Simion şi Dani Oţil și-au analizat alegerile vestimentare. Cine s-a îmbrăcat bine și cine a apărut ca un „miliardar sărac turc”?

E adevărat că gusturile nu se discută, dar cine se poate abține? După ce l-a scanat din cap până-n picioare, Răzvan a avut un singur cuvânt pentru colegul lui: „Buratino!”

„Nu vă mai place moda asta nouă! Înainte, mă certați că veneam în blugi, lasă că ești tu bine, miliardar sărac turc! E normal să vii la televizor în trening?! Ce-i bătaia asta de joc, zici că ai ieșit la alergare! Ca să nu mai vorbim de șalupe!”, a ripostat Dani Oțil.

Poliția Modei a continuat cu mai multe replici spumos de acide, în materialul video de mai jos:

Porția de adevăr a zilei: „În România e greu să fii om, dar cel mai greu e...”... Neatza cu Răzvan și Dani aniversează 11 ani de existență...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x