Antena Căutare

Fizz s-a întors! Artistul a lansat partea a doua a mega hit-ului „Dacă nu eu, atunci cine?”. Dani Oțil: „Oficial, am văzut cei mai mici slipi”

Neatza cu Răzvan și Dani. Acum opt ani, Fizz nu se culca până nu-și număra „banii din cont, în gând”. Vara aceasta, artistul , pe numele său real Bogdan Croitoru, a revenit cu piesa „Dacă nu Fizz, atunci cine? (partea a II-a)”.

Neatza cu Răzvan și Dani. Acum opt ani, Fizz nu se culca până nu-și număra „banii din cont, în gând”. Vara aceasta, artistul , pe numele său real Bogdan Croitoru, a revenit cu piesa „Dacă nu Fizz, atunci cine? (partea a II-a)”.

După o pauză de opt ani, Fizz pregătește un nou album, cel de-al doilea din cariera sa, ce se va numi „Back in Showbiz”.

Artistul a ales să se retragă o perioadă pentru a se dedica afacerilor sale. A continuta să se implice în campanii umanitare și intenționează să înființeze o fundație caritabilă.

„Fetele din toate clipurile mele, din trecut și din prezent, aparțin agenției mele, Fizz Models. Pregătim un turneu național, țineți-vă bine, fraților! Avem și niște petreceri cu Fizz Luxury Parties, o să vedeți, va fi o nebunie. Dani, ești invitat special, nu te costă nimic”, a spus Artistul.

Fetele s-au bătut ca spartanii, la Neatza cu Răzvan și Dani! Pangration, cea mai veche artă marțială europeană, se pract... Atenție, Amalia a intrat la apă! Cum s-a descurcat frumoasa prezentatoare la prima lecție de scuba diving: „N-am mai înc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x