Antena Căutare

Gheorghe Turda: "Am făcut un masaj thailandez, adevărat și am mâncat carne de crocodil, de insecte nu m-am atins!" VIDEO!

Gheorghe Turda, celebrul cântăreț de muzică populară, a avut parte de experiențe de neuitat în vacanța petrecută în Cambodgia, Thailanda și Vietnam. El a povestit la "Neatza cu Răzvan și Dani", despre experiența lui pe continentul asiatic.

Aflat într-o vacanță de două săptămâni, prin țările din Asia, artistul a povestit la "Neatza cu Răzvan și Dani", despre cât de bine s-a simțit pe continentul asiatic.

A vizitat templele budiste, unde, spune că a simțit o energie aparte.

Masajul thailandez a fost una dintre amintirile pe care nu le va uita niciodată. A avut parte de un masaj adevărat, pe care i l-a făcut o tinerică maseuză, care era și artistă. După ce au stat de vorbă și s-au cunoscut, și-au c\ntat reciproc, fiecare pe limba lui.

"La hotel în Thailanda se făcea masaj, Am nimerit o thailandeză foarte frumoasă," care mai era și artistă, spune Ghrearhe Turda.

"Am făcut un masaj thailandez adevărat!"

"Am mâncat carne de crocodil, la insecte nu m-am atins de ele, dar de crocodil, da.!"

Gheorghe Turda a vizitat de-a lungul vieții peste 68 de țări, prima țară pe care a vizitat-o fiind Mexicul.

"Bunicul Țurai", cum îi spun nepoții, intenționează să scoată două albume anul acesta.

Urmăriți interviul oferit de Gheorghe Turda, care a fost prezent la "Neatza cu Răzvan și Dani."

Clic pe VIDEO mai sus!

România, în alertă din cauza coronavirusului: "Trebuie să luăm măsurile necesare, dar să nu intrăm în panică"... Niște aer în platou, vă rog! Râzi cu lacrimi: poet neomodernist, versuri în pași de dans și susținător al repopulării al...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x