Antena Căutare

Neatza cu Răzvan și Dani. Râzi cu lacrimi de el! Gică Gavrilă prezintă rubrica meteo: "Am greșit, nu râdeți, omul mai greșește"

Râzi cu lacrimi de el! Îl știm de la iUmor, e omul cu veșnica expresie "aplauze, vă rog"! Și cum experiența de acolo i-a plăcut la maximum, Gică Gavrilă vrea să se vadă permanent la TV. În emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, acesta a fost pus să prezinte rubrica meteo, că poate, poate îi ia locul Ramonei. Iată cum s-a descurcat! 

Râzi cu lacrimi de el! Îl știm de la iUmor, e omul cu veșnica expresie "aplauze, vă rog"! Și cum experiența de acolo i-a plăcut la maximum, Gică Gavrilă vrea să se vadă permanent la TV.

În emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, acesta a fost pus să prezinte rubrica meteo, că poate, poate îi ia locul Ramonei.

Iată cum s-a descurcat!

Neatza cu Răzvan și Dani. Simone Tempestini, cel mai tânăr campion mondial de raliu din istoria României, lecție de pilo... Neatza cu Răzvan și Dani. S-a râs copios! Gică "aplauze, vă rog" Gavrilă era să cadă de pe role în platou...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x