Antena Căutare

Răzvan Simion a ratat o întâlnire cu actriţa franceză Marion Cotillard: Am adormit și nu am auzit telefonul

Răzvan Simion, prezentatorul de la "Neatza cu Răzvan și Dani", a povestit, în direct, cum a rată o întâlnire cu actriţa franceză Marion Cotillard.

Răzvan Simion, prezentatorul de la "Neatza cu Răzvan și Dani", a povestit, în direct, cum a rată o întâlnire cu actriţa franceză Marion Cotillard.

Deși își dorea să o cunoască pe frumoasa actriță Marion Cotillard, Răzvan a ales să doarmă și să pieardă cea mai așteptată întălnire din viața lui.

Trezit la ora 23:30, a văzut multe apeluri de la Irina Nistor cu apel video pe Whatsapp, în care aceasta îi spunea că este așteptat la Ambasada Franței ca s-o cunoască pe Marion, însă acesta a ales să râmănă în pat.

Dezamagit de ocazia pierdută, Răzvan povestește în direct regretul său. Însă Dani Oțil nu pierde ocazia să râdă de Răzvan și îi reproșează: „O dată ești chemat la Ambasada Franței și tu te culci”.

Trupa Andre, super show la Neatza cu Răzvan și Dani! Ascultă aici melodia "Reset la inimă"!... Cătălin Oprișan: zici că bate unul fleici! O fată intră din greșeală intr-un perete de sticlă de trei ori....

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x