Antena Căutare

Răzvan Simion, în lacrimi, din cauza fiicei sale: „Am plâns în pumni. Nu mă simt încă pregătit...”

Răzvan Simion a fost luat prin surprindere de fetița lui: „Am plâns în pumni. Nu mă simt încă pregătit...”, a povestit prezentatorul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani.

Răzvan Simion a fost luat prin surprindere de fetița lui: „Am plâns în pumni. Nu mă simt încă pregătit...”, a povestit prezentatorul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani.

Răzvan Simion, stând singur la cafenea: „Cu șase plase lângă el, privea în gol. Nici pe telefon nu se uita”, a povestit Dani Oțil.

„Mâncam singur pentru că eram cu fiica mea la cumpărături și nu sunt pregătit pentru ce urmează! Fata mea a intrat la magazinul ală cu secrete...și eu, în calitate de tată, nu am fost pregătit pentru asta! Sper că și-a luat ciorapi!”, e explicat Răzvan Simion.

Mașinile se repară, oamenii nu! Poliția Română a lansat cea mai emoționantă campanie de prevenire a accidentelor rutiere... Ramona Olaru și Cuza, iubitul ei, prima apariție „oficială” și primul test de sinceritate: „Pasiunea arde puternic în n...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x