Antena Căutare

Smiley News: Pescuitul în canal, noul sport urban: „Tragee, trageee... hop! A scos peștiucu!”

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica „Smiley News”, de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, noul trend în materie de sporturi urbane: pescuitul în canal.

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica „Smiley News”, de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, noul trend în materie de sporturi urbane: pescuitul în canal.

Nu mai este nevoie să vă treziți cu noaptea-n cap și să plecați departe de oraș pentru a vă bucura de o partidă de pescuit reușită. Un „profesionist” poate prinde pește oriunde, chiar și în canal!

„Acesta este ultimul stil de a pescui. Omul își filmează „lacul”, introduce momeala, stăm în tensiune puțin...numărăm...hop! A scos peștiucu”, a explicat Cătălin Oprișan.

Monitorizarea corectă a sarcinii este vitală pentru sănătatea bebelușului și a viitoarei mămici. Ce analize sunt deconta... Festivalul Internaţional al Luminii - „Spotlight” ia startul joi, 18 aprilie, cu un megaconcert Bob Sinclair...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x