Antena Căutare

Neatza cu Răzvan și Dani. Unde se găsește cea mai frumoasă plajă de pe litoralul românesc. Locația de vis unde te poți relaxa

Cu toții ne facem planuri de vacanță în această vară, dar nu știm exact unde să mergem atunci când suntem în căutare de o plajă frumoasă, chiar pe litoralul românesc. Află din materialul de mai jos unde poți să te bucuri de momente unice în România, la mare.

Neatza cu Răzvan și Dani. Unde se găsește cea mai frumoasă plajă de pe litoralul românesc. Locația de vis unde te poți relaxa Galerie
Neatza cu Răzvan și Dani. Unde se găsește cea mai frumoasă plajă de pe litoralul românesc. Locația de vis unde te poți relaxa | Antena 1/ Mera Resort

Românii, și nu numai, pot afla faptul că există un Resort care are ieșire către una dintre cele mai frumoase plaje private de pe litoralul românesc, iar prețurile de cazare sunt accesibile. Echipa Neatza cu Răzvan și Dani se va muta timp de o săptămână acolo pentru a transmite emisiunea în direct, așa cum au mai făcut-o și în trecut.

Unde se află una dintre cele mai frumoase plaje private de pe litoralul românesc. Mera Resort vă pune la dispoziție accesul către ea

Dacă ești în căutare de un hotel luxos și care să-ți satisfacă toate nevoile și dorințele, ei bine, Mera Resort este locul potrivit pentru tine. Localizată în administrația orașului-port Mangalia, stațiunea Venus oferă turiștilor una dintre cele mai frumoase plaje de pe litoralul românesc al Mării Negre.

Dacă îți dorești un sejur memorabil, la Mera Resort Venus îl găsești! Resortul de 4 stele din stațiunea Venus are numeroase facilități atât pentru cei tineri, dar mai ales pentru familiile cu copii. Copiii se pot bucura aici de 5 piscine cu apă încălzită, tobogane acvatice, spectacole zilnice și întâlniri cu personaje din lumea Disney.

„Plaja din față de la Mera Resort unde mergem vara asta, plecăm într-o săptămână de acum, este una dintre cele mai frumoase. Apa e votată ca fiind una dintre cele mai curate ape de pe tot litoralul românesc. De la nord la sud, calitatea apei diferă, dar și culoarea ei. Plaja ne-a mai fost gazdă. A fost foarte interesant, abia așteptăm să ne întoarcem la plaja Mera Resort. O săptămână vom sta acolo”, spus în timpul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, Dani Oțil.

Mera Resort are cea mai frumoasă plajă de pe litoral: intrare lină în mare, nisip fin, beach bar all-inclusive cu bere, vin, răcoritoare, cafea, popcorn, înghețată și mult soare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Partea cea mai atractivă este că la Mera Hotels beneficiezi de tarife foarte avantajoase pentru rezervările efectuate direct pe site-ul oficial www.merahotels.ro. Iar pentru clienții fideli, resortul oferă reduceri de până la 15% la rezervările efectuate direct, telefonic sau prin e-mail.

Mera Resort este și alegerea matinalilor Răzvan și Dani. Vara aceasta, emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani se va muta pe litoral, la Mera Onix din stațiunea Cap Aurora, iar vedetele emisiunii se vor bucra de atmosfera exclusivistă de la Mera Villas.

Echipa Super Neatza se mută la mare, pe plajă, la #MeraHotels. Vino și tu pe cea mai frumoasă plajă din sudul litoralului românesc! Dacă vrei să ai parte de un sejur all-inclusive cu spectacole și voie bună, intră pe www.merahotels.ro și vino să te distrezi alături de noi în #Venus și #CapAurora!

Neatza cu Răzvan și Dani, 14 iulie. Rețetă specială de gem de fructe exotice. Ce ingredient „secret” folosește maestrul ... Cum a reacționat micuțul Tiago când și-a văzut mama pe ecranele din platoul Neatza. Defilarea adorabilă cu Gabriela Pris...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x