Antena Căutare

Nicole Cherry, dezvăluiri șocante, la "Neatza"! "Am pupat un șarpe" | Video

Nicole Cherry a venit la "Neatza", unde și-a prezentat cea mai recentă melodie lansată. Artista a făcut dezvăluiri care l-au șocat pe Dani.

După ce și-a prezentat cea mai recentă piesă, în platoul de la Neatza, Cireșica a stat de vorbă cu Dani, căruia i-a făcut dezvăluiri, care i-au șocat pe fanii artistei.

Nicole Cherry cântă piesa Mujer Latina, la Neatza cu Răzvan și Dani

Nicole Cherry a lansat piesa Muher Latino

Artista a vorbit despre videoclipul piesei sale, care a fost filmat la Grădina Botanica din București, astfel încât locația sa fie una cât mai exotica și potrivita cu melodia latino.

Provocata de Dani, artista a recunoscut ca a apărut într-un videoclip, cu unșarpe în mâna, ba mai mult l-a și pupat, dupa cum declara chiar ea, spre uimirea lui Dani, care a rămas mut de uimire la dezvăluirile artistei artistei.

"Am apărut cu un șarpe în piesa cu Lino",l-am pupat chiar. M-am împrietenit foarte tare cu el", a fost declarația artistei, care l-a uimit pe Dani.

Dani, pune mâna la ochi! Matinalul, față în față cu o bombă sexy! Miss bikini fitness, în platoul de la "Neatza"! " Am adus-o să vă enerveze" | Video

Cu Mujer Latina, artista începe o serie de melodii cu versuri în limba spaniolă și beat-uri perfecte pentru pus pe repeat.

Urmăriți mai multe, accesând clipul video de mai sus, difuzat la Neatza cu Răzvan și Dani.

Semnificația secretă a termenului de coronavirus! Descoperirea a făcut înconjurul lumii... Horoscopul zilei, 27 iulie 2020. Berbecii pot avea probleme financiare. Zodia care are parte de ceartă în cuplu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x