Antena Căutare

PREMIERĂ! Dr. Alban, legenda anilor '90, show de zile mari în platoul de la Neatza. Hit-ul "It's my life" a trezit nostalgia tuturor petrecăreților. Răzvan și Dani "au fost de acolo"!

Acest moment este special pentru toţi petrecăreţii melancolici ai anilor 90. Dimineaţă a început cum nu s epoate mai bine, cu Admiral C4C ,Dr. Alban, Vessy Boneva şi Deep Zone, în platoul de la Neatza. 

Acest moment este special pentru toţi petrecăreţii melancolici ai anilor '90. Dimineaţa a început cum nu se poate mai bine, cu Admiral C4C ,Dr. Alban, Vessy Boneva şi Deep Zone, în platoul de la Neatza.

Pe numele său adevărat Alban Uzoma Nwapa, Dr. Alban a fost unul dintre cei mai apreciaţi cântăreţi ai anilor ’90, hit-urile sale „Hello Africa” sau „It’s my life” cucerind topurile din întreaga lume.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Dr. Alban are 59 de ani, însă timpul nu şi-a pus amprenta prea mult pe fizionomia artistului, care în afara unor kilograme în plus a rămas la fel de plin de viaţă.

Nu exista petrecere fără piesele artistului care inspirau tot felul de coregrafii. Iar vestimentaţia era pe măsură. Priviţi doar outfit-urile colegilor de la Neatza. Răzvan şi Dani au readus vremurile de odinioară în platou. Şi a ieşit show!

Răzvan și Dani o caută pe Mădălina! Scrisoarea unui tânăr îndrăgostit pentru o iubire pierdută: "Mi-a oferit Dumne... Răzvan, către Dani: "Tu ai cele mai multe tabieturi. Ai porniri de bătrânel încă de mic"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x