Antena Căutare

Prognoză meteo, 3 noiembrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

În cursul zilei de astăzi, valorile maxime se mențin până la 16-19 grade prin Banat și Crișana, în timp ce în restul țării maximele ating 10-12 grade Celsius.

meteo
Prognoză meteo, 3 noiembrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi | profimedia

În Maramureș vom avea precipitații, vânt slab și maxime ce vor atinge 13 grade.

În Crișana cerul va fi mai mult noros, dar prin sud se va arăta și soarele. Maximele de astăzi vor atinge 16 grade. Pentru Banat meteoroloii anunță vreme caldă, dar mohorâtă. Cerul va fi acoperit de nori, iar șansele de a vedea soarele vor fi destul de mici. La prânz, maxima va fi de 17 grade.

În Oltenia va ploua astăzi, dar temperaturile vor fi ridicate. Maxima va atinge astăzi 19 grade. Ploile vor pune stăpânire și pe cea mai mare parte a Transilvaniei, vântul va sufla slab până la moderat, iar maxima de astăzi nu va depăși 15 grade.

Dacă ieri ne bucuram de soare și temperaturi normale, vremea se schimbă astăzi și în Moldova. Astăzi va ploua, iar termometrele vor indica o maximă de 12 grade.

Doborgenii vor avea cer nors și temperaturi normale pentru această perioadă, cu o maximă de 14 grade. În Muntenia se așteaptă astăzi ploi slabe în cea mai mare parte a regiunii și temperaturi ce vor urca până la 15 grade.

Pulpe de gâscă cu gutui în sos caramel.Reţeta lui Vlăduţ la Neatza cu Răzvan şi Dani... Idei de sandvișuri pentru a sărbători ziua internațională a sandvișurilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x