Antena Căutare

Râzi cu lacrimi! Dani s-a dezlănțuit total și a dat din secretele din dormitor! „Te-am ales pe tine că ești mai flexibilă și erai și prima întotdeauna”

Dani Oţil, simpaticul prezentator de la „Neatza cu Răzvan şi Dani”, a prezentat, în direct, alături de Flavia Mihășan, pozițiile de dormit în cuplu!

Dani Oţil, simpaticul prezentator de la „Neatza cu Răzvan şi Dani”, a prezentat, în direct, alături de Flavia Mihășan, pozițiile de dormit în cuplu!

Și a ieșit show de zile mari, fiindcă simpaticul Dani a avut grijă să îi facă pe toți să râdă! Și nici Flavia nu a fost mai prejos, căci a reușit să-i convingă pe toți de faptul că este extraordinar de flexibilă!

„Te-am ales pe tine că ești mai flexibilă și erai și prima întotdeauna”, a început Dani prezentarea inedită

Urmărește momentul în clipul video de mai sus ca să vezi spectacolul incendiar!

Citește și:

Cum se dă drumul la căldură în Reșița! Mama lui Dani Oțil a găsit cea mai tare soluție! „Iar i-am păcălit”

Salata „Peștera” este un adevărat răsfăț culinar de zile mari! Ai nevoie de câteva ingrediente pentru a face această min... Danela, iubita lui Roby Roberto, apariție de senzație în platoul "Neatza"! „Am fost la terapeut și din cauza m...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x