Antena Căutare

Îl vezi? Nu mai e! Are 7 ani, aleargă cu viteza gândului și l-ar putea ajunge pe Usain Bolt - Video

Un copil în vârstă de 7 ani este numit „următorul Usain Bolt”, deoarece poate alerga pe o distanță de o sută de metri în doar 13 secunde.

Un copil în vârstă de 7 ani este numit „următorul Usain Bolt”, deoarece poate alerga pe o distanță de o sută de metri în doar 13 secunde.

La cele 13,48 de secunde în care poate parcurge suta de metri, copilul de 7 ani, Rudolph Ingram Jr. l-ar putea „ajunge din urmă” pe Usain Bolt, care a atins recordul de 9,58 de secunde.

Copilul, poreclit „Blaze” (izbucnire, n.r.) poate parcurge o distanță de 60 de metri în doar 8,69 de secunde.

Rudolph Ingram Jr. excelează și la școală, unde obține note foarte bune, precum și la fotbal.

Tatăl copilului de 7 ani este un antrenor american de fotbal. Acesta i-a făcut cunoștință băiatului cu staruri din NFL precum Matt Jones, Tarik Cohen și De'Anthony Thomas.

Copilul le-a atras atenția bachetbalistului LeBron James, dar și starului NFL Devin Hester.

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News, miercuri, la „Neatza cu Răzvan și Dani”, un clip în care copilul de 7 ani apare alergând.

Urmăriți clipul de mai sus din emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Aldo Blaga, fost concurent „X Factor”, a cântat cu o vedetă în SUA: „M-a ales din public” - Video... A revoluționat meseria de cizmar! El este meșterul care repară încălțăminte de sute de euro – Video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x