Antena Căutare

Nu poți să ratezi așa ceva! Corul bărbaților plecați la băut! S-au întâlnit la un bar și au cântat cu pahare - Video

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, imagini spectaculoase cu un grup de bărbați care se distrează într-un bar, cântând cu ajutorul unor pahare. 

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News de la „Neatza cu Răzvan și Dani” imagini spectaculoase cu un grup de bărbați care se distrează într-un bar, cântând cu ajutorul unor pahare.

„Aș vrea să demitizăm treaba asta cu: «Am plecat și noi la o băută». Nu există așa ceva! Într-adevăr, mergi cu băieții, dar mergi ca să cânți, deși este cu sticle, cu pahare. Iată ce frumos”, a spus Cătălin Oprișan.

„Nu știm dacă au băut ceva sau dacă urmează să se apuce. E problema dumnealor”, a mai spus Cătălin Oprișan.

Urmăriți momentul corului bărbaților plecați la băut în clipul de mai sus din „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Răzvan a făcut o criză de râs la Neatza! Dani și-a luat periuță de dinți second-hand – Video... Trupa Bambi nu mai există! Raluca: „Denisa a venit cu ideea. Nu mi-a venit să cred”. Dani, „declarație de dragoste” pent...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x