Antena Căutare

O știre amuzantă a fost suficientă pentu a-i trezi Flaviei instinctul matern: ”Vreau și eu patru copii!”

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News, la Neatza, un nou clip inedit. De data asta cu muuuulte  îmbrățișări tandre între copilași. 

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News, la Neatza, un nou clip inedit. De data asta cu muuuulte îmbrățișări tandre între copilași. O știre amuzantă a fost suficientă pentu a-i trezi Flaviei instinctul matern: ”Vreau și eu patru copii!”

Smiley News. Începutul raw veganismului în România, articol dintr-un ziar din 1939: ”Sunt oameni cari nu pun mâncare de carne pe limba lor!

Nu-i așa că aveați nevoie să vă începeți ziua cu zâmbetul pe buze? Tocmai de aceea, Cătălin Oprișan este în platoul matinalilor de la „Neatza cu Răzvan și Dani” cu cele mai amuzante clipuri și situații din mediul virtual?

Smiley News. Începutul raw veganismului în România, articol dintr-un ziar din 1939: ”Sunt oameni cari nu pun mâncare de ... Bancul zilei. Un bătrân merge să pescuiască pe gheață. Scoate târnăcopul și face o copcă. Aude o voce... Continuarea, ge...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x