Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI, ora 08.00

Ce se întâmplă dacă arunci apă fiartă în aer la -30° Celsius?! Nu, nu încercați așa ceva de unii singuri! „la noi a înflorit trandafirul la firidă!”

 

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News, la Neatza, un nou clip inedit. Nu, nu încercați așa ceva de unii singuri!

În tricou cu mânecă scurtă, un canadian aruncă oala în crop în aer, ia lichidul îngheață instant! „La noi a înflorit trandafirul!”, opinează Cătălin, făcând o comparație între temperaturile din Canada și cele din România. Așadar, dacă veți încerca acest experiment aici, s-ar putea să vă opăriți din neatenție, căci în ianuarie avem vreme de primăvaraă!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE